Top

Modele de reparatie in casa

10,9. pentru motive de Securitate a tranzactiilor clientul/utilizatorul/cumparatorul este sfatuit sa nu Ramana logat pe site si sa nu seteze optiane de logare automates PE dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in CONT nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de Securitate (de ex.: sa contina cel Poutine opt caractere, incluzand litere mari, litere MICI, CIFRE si CARACTERE speciale). BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE 7,1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere DIN Contract următoarele: 14,1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru Daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare usage parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei DIN Obligatiile vente conforme comenzii si pentru Daune Care rezulta DIN utilizarea Bunurilor si serviciilor dupa livrare si in Special pentru pierderea acestora. 11.4 pentru livrarea la domiciliu, manipularea produselor de la Masina de transport intra in sarcina clientului. Avem mai mult de 15 Ani Experiență în acest domeniu. Acumulând peste 10 Ani de Experiență în europa.

Intervalul exact de pret, in care se incadreaza colectia/produsul respectiv este afisat Sub imaginea aferenta produsului. Cumparator – persoana physique/persoana Juridica sau orice entitate Juridica Care ISI face un cont in site si finalizeaza o comanda. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o usage parte pentru servicii ce Tin de onorarea comenzii, Cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate Obligatiile contractuale. Daca informațiile de facturare si livrare furnizate de Cumpărător sunt eronate sau incomplet, nu putem garanta respectarea termenelor de livrare. In limita timpului disponibil vom incerca sa contactam Cumparatorul pentru a stabili un nou Termen de onorare a comenzii. In cazul in care nu primim nici un semn din partea Cumparatorului in 24 de Ore, ne rezervam dreptul de a Anula comanda. 10,5.

prin aceasta reclamatiile de comunicare cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor EMISE de Delta Studio, putandu-le Salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice reclamatiile pe care o doreste.